Αθλητισμός

Mεσσηνιακός: Συνδιοργανωτής στα δρομικά αγωνίσματα του «Navarino Challenge 2019»

Στην σπουδαία και πολυβραβευμένη διοργάνωση «Navarino Challenge» που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2019 θα συμμετέχει το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. Πρόκειται για ένα κορυφαίο multisport event που διεξάγεται για χρονιά και πραγματοποιείται με την συνεργασία της Costa Navarino, του The Westin Resort Costa Navarino, της Active Media Group και την στήριξη των δήμων Πύλου – Νέστoρος και Τριφυλίας.

Το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού συμμετέχει σε ετήσια βάση στην εξαιρετική αυτή διοργάνωση με περισσότερους από 130 αθλητές και αθλήτριες. Η φετινή περίοδος χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα τιμητική για τον Μεσσηνιακό Γ.Σ., καθώς ο υπέρ-αιωνόβιος σύλλογος αναλαμβάνει ρόλο συνδιοργανωτή (μαζί με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου υπό την έγκριση του ΣΕΓΑΣ) για τα δρομικά αγωνίσματα των 5 χλμ., των 10 χλμ. και του Ημιμαραθωνίου.

Τις μέρες που διανύουμε, οι στρατηγικές συνεργασίες αυτής της μορφής χαρακτηρίζονται ως επιτακτικές και αναγκαίες, καθώς συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού, ενισχύουν την συμμετοχή των νέων στην πολυσύνθετη αθλητική δραστηριότητα και συντείνουν επιπρόσθετα στην ανάδειξη εξεζητημένων και κορυφαίων τουριστικών προορισμών που διαθέτει στις τάξεις του ο νομός Μεσσηνίας”, τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ο ιστορικός σύλλογος.

Mεσσηνιακός: Συνδιοργανωτής στα δρομικά αγωνίσματα του «Navarino Challenge 2019»
To Top