Αθλητισμός

Μεσσηνιακός: Ενημέρωση γονέων – αθλητριών για τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο βόλεϊ

Με ενημέρωση για τους κανόνες μετάβασης στην μετά κορονοϊό εποχή και τη νέα αθλητική πραγματικότητα άνοιξε στο γήπεδοΣτ. Παπαδόπουλος” η νέα αγωνιστική περίοδος για την ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού.

Οι υπεύθυνοι του ιστορικού συλλόγου είχαν την Δευτέρα (1/6) συνάντηση με τους γονείς και τις αθλήτριες των αναπτυξιακώναγωνιστικών τμημάτων βόλεϊ, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την έναρξη της νέας προπονητικής και αγωνιστικής περιόδου.

Αφήνοντας πίσω την ημιτελή σεζον 2019-2020, στην διάρκεια της οποίας το μόνο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ήταν αυτό των Νεανίδων, ενώ τα πρωταθλήματα Γυναικών στην Α2, Κορασίδων και Παγκορασίδων 1 & 2 σταμάτησαν με υπολειπόμενους αγώνες.

Στους γονείς και στα παιδιά κατατέθηκαν και ερμηνεύθηκαν οι κανόνες ασφαλών προπονήσεων, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις στο ιστορικό γήπεδο του συλλόγου και εν συνεχεία προπονήσεις στο Δημοτικό Κλειστό της Παραλίας.

Παρευρέθησαν σχεδόν όλοι οι γονείς των αθλητριών, αρκετές αθλήτριες και οι προπονητές Γεωργία Σουρή και Παναγιώτης Μητρόπουλος, οι οποίοι και αναφέρθηκαν στο προπονητικό πρόγραμμα.

Μεσσηνιακός: Ενημέρωση γονέων – αθλητριών για τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο βόλεϊ
To Top