Αθλητισμός

Μεσσηνιακός: Αισιοδοξία για την πορεία των τμημάτων βόλεϊ – Το ρόστερ της ομάδας γυναικών

 

Αισιοδοξία υπάρχει φέτος στο τμήμα βόλεϊ του ιστορικού Μεσσηνιακού, αφού η στελέχωση των αγωνιστικών oμάδων για τη νέα περίοδο 2022-2023 έγινε με γνώμονα τα επόμενα χρόνια και ντόπιες αθλήτριες.

O ιστορικός σύλλογος αναφέρει σχετικά:

Η αναβαθμισμένη στήριξη του Συλλόγου, είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για το μέλλον, και αποτελεί αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον Πανθουριακό και τον Αίαντα και με την παρουσία του ισχυρού αθλητικού παράγοντα κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλου.

Η Ομάδα Γυναικών ξεκίνησε την προετοιμασία της από τις 12 Σεπτεμβρίου στο ανακαινισμένο γήπεδο του Συλλόγου, πάτησε δε στη σάλα του Κλειστού Παραλίας από την Τετάρτη 21 τρέχοντος και η ανανεωμένη Αίθουσα Ενδυνάμωσης στου Μεσσηνιακού θα στηρίξει πολλαπλώς τις αθλήτριες.

Προπονήτρια παρέμεινε για ακόμη μια χρονιά η Γεωργία Σουρή με βοηθό της τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο και Φροντιστή το Νίκο Ζεργιώτη.

Η φετινή Ομάδα συγκροτήθηκε από τις παρακάτω αθλήτριες.

Επέλεξαν να παραμείνουν:

Βασιλειάδη Κυριακή, Διακουμέα Νικολέτα, Ζερίτη Αθηνά, Κουτσουροπούλου Μιράντα, Μαραγκούλια Βασιλική, Μπουγά Μάρθα, Σταυροπούλου Αντωνία, Τζουάνου Μαρία-Νεφέλη, Τσάλτα Ξένια, Τσαπέκη Παναγιώτα, Τσιαούση Θεοδώρα, Τσούμπανου Χρυσούλα και Χρονοπούλου Ξένια.

Ήρθαν οι : Καραθανάση Παναγιώτα, Καράμπελα Χρυσούλα, Ρομπάκη Έφη, Ρομπάκη Κατερίνα, Σκαμπαρίνα Βασιλική, Τσάτουμα Όλγα, Τσοπανάκη Αναστασία και Φωτεινάκη Κατερίνα.

Απεχώρησαν οι : Μουργή Σάντυ και Μπούνα Θεώνη.

Στις Αναπτυξιακές Ομάδες παράμεινε προπονητής ο Παναγιώτης Μητρόπουλος όπως παρέμειναν και όλες οι Αθλήτριες. Ήλθαν οι Μαγκουρίλου Δωροθέα και Σώκου Ευδοκία.
Οι Ομάδες μας θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων.

Έχουν συσταθεί δύο προαγωνιστικές Ομάδες, που απαρτίζονται από κορίτσια μικρών ηλικιών και τα οποία εκπαιδεύονται εντατικά από τον Παναγιώτη Μητρόπουλο.

Στις φετινές εκπαιδευτικές Ακαδημίες την ώρα 10-11.15 κάθε Σ/Κ, υπάρχει αθρόα προσέλευση παιδιών, κορίτσια και κάποια αγόρια, για να προπονηθούν και να μάθουν τα μυστικά του Βόλεϊ. Παραμένουν προπονητές οι Παναγιώτης Μητρόπουλος και η Μαρία Χρονοπούλου, ενώ στην προπονητική ομάδα προστέθηκε και η Παναγιώτα Καραθανάση για να στηρίξει το εκπαιδευτικό έργο.

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας στηρίζει για άλλη μια χρονιά την δράση του Τμήματος Βόλεϊ, όπως και όλων των Συλλόγων, και παρεχώρησε προπονητικές ώρες στο Κλειστό της Παραλίας και στο Πολυκλαδικό.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Τάκη Βασιλόπουλο και τον Υπεύθυνο κ. Διονύσιο Πουλή για την άριστη συνεργασία.

 

Μεσσηνιακός: Αισιοδοξία για την πορεία των τμημάτων βόλεϊ – Το ρόστερ της ομάδας γυναικών
To Top