Αθλητισμός

Μεσσηνία Κ15- Λακωνία Κ15 4-1: Πρώτη νίκη με Γεωργουλέα, Ντελή (pics)

Την πρώτη νίκη της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενώσεων σημείωσε η Μεσσηνία Κ15 καθώς επιβλήθηκε 4-1 της αντίστοιχης ομάδας της Λακωνίας στο “Γ. Λουκαρέας”.

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες οι νεαροί του Θανάση Τσούκλερη απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έφτασαν σε ευρεία νίκη με σκόρερ τους Γεωργουλέα, Ντελή που βρήκαν από δυο φορές δίχτυα.

Μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Γεωργουλέα να κάνει ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και α πλασάρει στην απέναντι γωνία για το 1-0 (6’) και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο δραστήριος Ντελής έκανε με σουτ το 2-0 (32’).

Ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 45΄, ενώ ο Κυριακόπουλος είχε δοκάρι στο 58’ σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Παινέση στο 68’ και το σκορ έκλεισε στο 76’ ο Γεωργουλέας με φάουλ έξω περιοχή.

Μεσσηνία Κ15: Παύλ. Βαρελάς, Κατράνης, Κυριακόπουλος, Τζάννες, Σεντεμέντες, Σπ. Βαρελάς, Ντελής (79’ Κωνσταντόπουλος), Κατσικέας (64’ Ντερβίσι), Τσαούσης (70’ Χότζα), Κωστέας, Γεωργουλέας (79’ Καστόρας).

Λακωνία Κ15: Αλεξίου, Λάμπρου, Κουλούρης (41’ Παινέσης), Βαρζάκος, Ντούσο (41’ Τσάκωνας), Στρατής, Κούτουλας (41’ Τσαρούχας), Μαυρομαράς, Χαραμής (64’ Ζαχαριάς), Βιγκλιάρης (64’ Καρβούνης), Καρούνος.

 

Μεσσηνία Κ15- Λακωνία Κ15 4-1: Πρώτη νίκη με Γεωργουλέα, Ντελή (pics)
To Top