Αθλητισμός

Μεσσήνη: Όλα έτοιμα για το τζάμπολ του διεθνούς τουρνουά μπάσκετ Κ15 (φωτο)

Το πλήρως ανακαινισμένο κλειστό της Μεσσήνης έχει φορέσει τα γιορτινά του για το τετραήμερο αγώνων μπάσκετ, στο οποίο συμμετέχουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από την Ελλάδα, την Κροατία, την Πολωνία και τη Βόρεια Μακεδονία

 

Όλα έτοιμα είναι στη Μεσσήνη για το διεθνές τουρνουά μπάσκετ K15 που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 28/7 και θα ολοκληρωθεί τo Σάββατο 31/7 με συμμετοχή τεσσάρων Εθνικών ομάδων.

Το μέλλον του μπάσκετ από Κροατία, Βόρεια Μακεδονία. Πολωνία και βέβαια την Ελλάδα θα δώσουν τις μάχες στο πλήρως ανακαινισμένο κλειστό Μεσσήνης που έχει φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές και τους συνοδούς τους.

Οι ομάδες αναμένονταν την Τρίτη στη Μεσσηνία και θα καταλύσουν σε παραλιακό ξενοδοχείο της Καλαμάτας ενώ την Τετάρτη το πρωί θα κάνουν ξεμούδιασμα στο στο κλειστό της Μεσσήνης.

Οι αθλητές που έχουν κληθεί στην Εθνική Ελλάδας είναι οι: Νεοκλής Αβδάλας (Παναθηναϊκός), Βενιαμίν Αμπόσι (Ολυμπιακός), Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος (Απόλλων Π.), Απόστολος Νικολαϊδης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Παπαζώτος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Ζερβός (Παναθηναϊκός), Λευτέρης Χαβούζας (Απόλλων Αθηνών), Νίκος Σοϊλεμετζίδης (Προμηθέας), Ανδρέας Κουστένης (Παναθηναϊκός), Αναστάσης Ροζακέας (ΕΦΑΟΖ), Λευτέρης Λιωτόπουλος (ΑΣ ΔΕΚΑ), Φίλιππος Τσαχτσίρας (Καστοριά), Κωνσταντίνος Μπόρσης (Κεραυνός Λάρισας), Επαμεινώνδας Επαμεινώνδας (ΧΑΝΘ), Γιάννης Δονάκης (ΠΑΟΚ), Γρηγόρης Αναγνωστόπουλος (Προμηθέας).

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Τετάρτη 28 Ιουλίου

17.30 Κροατία-Πολωνία

20.00 Ελλάδα-Βόρεια Μακεδονία

Πέμπτη 29 Ιουλίου

17.30 Κροατία-Βόρεια Μακεδονία

20.00 Ελλάδα-Πολωνία

Παρασκευή 30 Ιουλίου

17.30 Βόρεια Μακεδονία-Πολωνία

20.00 Ελλάδα-Κροατία

Σάββατο 31 Ιουλίου

17.30 Θέσεις 3-4

20.00 Τελικός

22.00 Τελετή Λήξης

Το Διεθνές τουρνουά συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Μεσσήνης, την Ε.Ο.Κ., τη FI.B.A. και την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

 

Μεσσήνη: Όλα έτοιμα για το τζάμπολ του διεθνούς τουρνουά μπάσκετ Κ15 (φωτο)
To Top