ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mεσσήνη: Ο καύσωνας στέλνει τα rapid test στο isobox στο Κέντρο Υγείας αντί της κεντρικής πλατείας

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ISOBOX ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Ο καύσωνας και οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν “μετακινούν” το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τα δωρεάν rapid test από την κεντρική πλατεία της Μεσσήνης στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης και συγκεκριμένα στο isobox έξω από το Κέντρο Υγείας. Κίνηση αυτονόητη, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δουλέψει κανείς ή να περιμένει κάποιος να υποβληθεί σε τεστ στο κέντρο της πλατείας μες την ασφυκτική ζέστη. Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από την ΚΟΜΥ Μεσσηνίας:

“Με γνώμονα την προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, λήφθηκε η απόφαση, σε συνεννόηση με το Δήμο Μεσσήνης και την Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Μεσσήνης η αυριανή δράση στη Μεσσήνη να πραγματοποιηθεί στο isobox, που βρίσκεται έξω από το Κέντρο Υγείας Μεσσήνης και όχι στην πλατεία της πόλης”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

“Στο ISO Box που βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης, θα πραγματοποιηθούν  αύριο Παρασκευή τα rapid tests, που αρχικά είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης.

Ο χώρος διεξαγωγής αλλάζει λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών που προβλέπονται και για την αυριανή μέρα στην περιοχή μας.  Τα τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων covid-19 θα πραγματοποιηθούν τις ίδιες ώρες που είχαν ανακοινωθεί, δηλαδή από τις 8:30 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Η αλλαγή του σημείου διενέργειας των τεστ, έγινε προκειμένου να αποφευχθεί η έκθεση των πολιτών στον αναμενόμενο καύσωνα. Την απόφαση αυτή έλαβαν ο υπεύθυνος δράσεων του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία σε συνεννόηση με τον Δήμο Μεσσήνης και την επιστημονική υπεύθυνη του Κ.Υ. Μεσσήνης”.

Μ.Π.

Mεσσήνη: Ο καύσωνας στέλνει τα rapid test στο isobox στο Κέντρο Υγείας αντί της κεντρικής πλατείας
To Top