ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσσήνη: Διανομή τροφίμων για το εορταστικό τραπέζι σε 700 οικογένειες

“Ο άνθρωπος πάνω απ’όλα”, είναι το κοινωνικό μήνυμα που έδωσαν σήμερα ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, Γεωργία Παναγοπούλου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, με αφορμή τη διανομή τροφίμων σε 700 οικογένειες του Δήμου, με όλα τα καλά για να εξασφαλιστεί το εορταστικό τραπέζι εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

“Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας να μην περάσει καλά αυτές τις ημέρες”, δήλωσε ο δήμαρχος και πρόσθεσε πως “όπως θα περάσει ο δήμαρχος θα περάσουν και όλοι οι συμπολίτες μας”.

Θα διανεμηθούν νωπό κρέας και τρόφιμα μακράς διάρκειας σε 700 οικογένειες, συνολικά πάνω από 2.000 άτομα θα επωφεληθούν και θα εξασφαλίσουν το εορταστικό τους τραπέζι τις ημέρες των εορτών.

Αυτονόητη υποχρέωσή μας να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα και αναγκαία που συνοδεύουν ένα γιορτινό τραπέζι“, δήλωσε η αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου.

Η διανομή τροφίμων ξεκίνησε την Τρίτη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μεσσήνης και θα συνεχιστεί και αύριο. Τα τρόφιμα δίνονται στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στους δικαιούχους του εισοδήματος κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως αναφέρθηκε.

To Top