ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μελιγαλάς: Αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου όταν προσέκρουσε σε σπασμένο από τον αέρα ευκαλύπτο!

Μεγάλο κλαδί ευκαλύπτου έσπασε από τον δυνατό αέρα και έπεσε στη μέση του δρόμου! Για κλάσματα του δευτερολέπτου σώθηκε διερχόμενος οδηγός

Παρά λίγο σοβαρό τροχαίο έξω από τον Μελιγαλά το βράδυ της Πέμπτης.
Από θαύμα σώθηκε ο πρόεδρος του ΜΕΘ, Γιώργος Παντελόπουλος όταν ένα τεράστιο κλαδί ευκαλύπτου αποκολλήθηκε και έπεσε με σφοδρότητα στη μέση του δρόμου, την ώρα που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να προσκρούσει σε αυτό και να βγει εκτός δρόμου.

Συγκεκριμένα, τα μεσάνυχτα της Πεμπτης μετά το τέλος της παράστασης του ΜΕΘ, ο πρόεδρος Γιώργος Παντελόπουλος αναχώρησε για το σπίτι του στον Μελιγαλά. Ωστόσο, στην εθνική οδό Τσακώνας-Πύργου, λίγο πριν την έξοδο για Μελιγαλά, ένα τεράστιο κλαδί ευκαλύπτου έσπασε από τους θυελλώδεις ανέμους εντάσεως 10 μποφόρ, που έπνεαν χθες στη Μεσσηνία, και έπεσε ακριβώς μπροστά στο αυτοκίνητό του, αιφνιδιάζοντάς τον.
Ο ίδιος προσπάθησε να το αποφύγει, όμως δεν πρόλαβε και το αυτοκίνητό του προσέκρουσε πάνω στο κλαδί- που κυριολεκτικά ήταν μεγέθους δέντρου- και βγήκε εκτός δρόμου! Ευτυχώς ο ίδιος δεν τραυματίστηκε, όμως το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές, καθώς έσπασε ο άξονάς του και ο προφυλακτήρας του και δεν μπορούσε να μετακινηθεί.

Στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστική και οδική βοήθεια, με τον οδηγό να δηλώνει σοκαρισμένος από το συμβάν, καθώς πραγματικά είχε άγιο, που δεν έπεσε το κλαδί για κλάσματα του δευτερολέπτου πάνω στο αυτοκίνητό του και αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Μ.Π.

Μελιγαλάς: Αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου όταν προσέκρουσε σε σπασμένο από τον αέρα ευκαλύπτο!
To Top