Αθλητισμός

Μελανόλευκες παρουσίες στο γήπεδο Μελιγαλά – Τα είπε με φίλους ο Μικές (pics)

Μικρά -μικρά από την αναμέτρηση του ΑΟΔ με την Παναχαϊκή- Ανδρέας Τάτος, Δημήτρης Ταΐρης, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Θοδωρής Καρούτης παρακολούθησαν την αναμέτρηση και τα είπαν με φίλους και πρώην συμπαίκτες

Ευκαιρία για αντάμωμα παλιώνσυμπαικτών και φίλων αποτέλεσε η αναμέτρηση του ΑΟ Διαβολιτσίου με την Παναχαϊκή στο γήπεδο Μελιγαλά.

Μεταξύ των αρκετών ανθρώπων του ποδοσφαίρου ξεχώρισαν οι παρουσίες των ποδοσφαιριστών της Καλαμάτας που βρέθηκαν στις κερκίδες και παρακολούθησαν ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν συμπαίκτες τους στη Μαύρη θύελλα αλλά και άλλους που έχουν φορέσει τη μελανόλευκη φανέλα.

Από αριστερά: Δημήτρης Πολίτης, Ανδρέας Τάτος, Θοδωρής Καρούτης, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Δημήτρης Ταΐρης

Παρόντες στο γήπεδο οι Ανδρέας Τάτος, Δημήτρης Ταΐρης, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Θοδωρής Καρούτης, που τα είπαν στο τέλος με τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο, τον Λυμπέρη Στεργίδη αλλά και τον Λόρι Κέρι, μέλη της ομάδας που πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο στη Football League.

Ο Λυμπέρης Στεργίδης με τον Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο

Ο Λόρι Κέρι

Ο Ανδρέας Κολοβούρης είναι ένας απο τους παίκτες της Παναχαϊκής που έχει φορέσει την φανέλα της Καλαμάτας

Ο Χρήστος Μικές

Με παλιούς γνώριμους τα είπε και ο Χρήστος Μικές το καλοκαίρι επέστρεψε στην Παναχαϊκή, προσφέροντας πλέον από την θέση του γενικού αρχηγού. Στην Παναχαϊκή βρίσκεται και ο ανιψιός του αμυντικός Λευτέρης Μικές, ο οποίος ήταν στην αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκε.

Ο Μικές φόρεσε την φανέλα της Μαύρης Θύελλας από το 1996 ως το 2000. Στο διάστημα της παραμονής του με την ομάδα στην Καλαμάτα είχε την ευκαιρία να πεί με φίλους από τα παλιά, μεταξύ των οποίων και οι Τάκης Σακελλαρόπουλος, Κώστας Παλαμάρας οι οποίοι των επισκέφθηκαν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή των κοκκινόμαυρων.

Αριστερά ο πρώην μελανόλευκος Ανδρέας Μαστραντωνάκης με τους υπόλοιπους εκτός αποστολής της Παναχαϊκής

Παρούσα στο γήπεδο η Δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου η οποία παρακολούθησε το ματς με το μέλος του ΔΣ των νερατζούρι και πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΜ Λεωνίδα Οικονομίδη.

Σε άσχημη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Μελιγαλά με την κατάσταση να έχει επιδεινωθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα. Η κατάσταση του χλοοτάπητα δεν ήταν και η καλύτερη πόσο μάλλον που πλέον δέχεται μεγάλες επιβαρύνσεις με τα αλλεπάλληλα παιχνίδια κάθε Σαββατοκύριακο.

Μελανόλευκες παρουσίες στο γήπεδο Μελιγαλά – Τα είπε με φίλους ο Μικές (pics)
To Top