Μεσσηνιακή Κουζίνα

Μεγάλος διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής στην 16η Γιορτή Σύκου στον Πολύλοφο

Στο πλαίσιο της 16ης Γιορτής Σύκου, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των εκδηλώσεων, διοργανώνεται ο διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής στον Πολύλοφο Μεσσηνίας με μοναδικά βραβεία για τους τρεις νικητές!

Οσοι και όσες αγαπούν το σύκο και μπουν στη διαδικασία να φτιάξουν το γλυκό της αρεσκείας τους – πάντα με έμπνευση το τοπικό προϊόν μας – θα έχουν την δυνατότητα αύριο Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ στην πλατεία του Πολύλοφου να αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή με επικεφαλής τον γνωστό σεφ Πέτρο Βρυώνη και φεύγοντας να έχουν κερδίσει ως πρώτο βραβείο χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ, ως δεύτερο βραβείο ένα πολυμίξερ της Kenwood και ως 3ο Βραβείο θα δοθεί ένα πακέτο εξαρτημάτων ζαχαροπλαστικής για νέες δημιουργίες στην κουζίνα!


Βάλτε λοιπόν την όρεξή σας και την έμπνευσή σας και ετοιμάστε ένα γλυκό που να περιέχει σύκο και αύριο Τετάρτη στις 16 Αυγούστου, ραντεβού στον Πολύλοφο!
Ποιος ξέρει μπορεί να είστε εσείς ο νικητής!
Τον διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος γεύσης Παναγιώτης Παπανικολόπουλος, γνωστός και ως Γαστροναύτης!

O σεφ και καθηγητής Μαγειρικής Πέτρος Βρυώνης

O Γαστροναύτης – Παναγιώτης Παπανικολόπουλος

Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό και για την εκδήλωση, μπορείτε να βρείτε στο Facebook στην σελίδα “Μεσσηνιακές Ημέρες Σύκου” ή στο τηλέφωνο 6944 224 759.

Το αγαπημένο μας συκαλάκι, γλυκό του κουταλιού

To Top