ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγαλόπολη: 41χρονος συνελήφθη για 38 χασισόδεντρα έως 3 μέτρα!

Κατασχέθηκαν συνολικά -38- δενδρύλλια, σπόροι και ποσότητα κάνναβης

Ένας 41χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Μεγαλόπολη ως καλλιεργητής 38 δενδρυλλίων κάνναβης σε αγροτοδασική περιοχή, ενώ από έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν 42 γραμμάρια κάνναβης και σπόροι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη συνολικά από -38- δενδρύλλια κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη σήμερα (21.8.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, κατά την οποία εντοπίστηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν -25- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 3 μέτρων περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ πλησίον του χώρου της φυτείας βρέθηκαν ακόμη -13- εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 3 μέτρων περίπου, που επίσης κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσε ο 41χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -42- γραμμαρίων και σπόροι κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Μεγαλόπολη: 41χρονος συνελήφθη για 38 χασισόδεντρα έως 3 μέτρα!
To Top