ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον από μαθητές και μαθήτριες της Μεσσηνίας στο σεμινάριο για εισαγωγή σε Στρατιωτικές Σχολές και Σώματα Ασφαλείας

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένο σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα «Εισαγωγή στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας» στην νέα αίθουσα εκδηλώσεων του Πολεμικού Μουσείου – Παραρτήματος Καλαμάτας.

Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος Καλαμάτας Επιπυραγός Γεωργανάς Βασίλειος, η εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος Καλαμάτας Υποπλοίαρχος Παναγιωτοπούλου Δήμητρα, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας Αστυνόμος Β΄ Μαλτίδης Χαράλαμπος, ο εκπρόσωπος του 9ου Συντάγματος Πεζικού Ανθλγος(ΜΧ) Μητσέας Δημήτριος, η εξειδικευμένη στον επαγγελματικό προσανατολισμό Αγγελοπούλου Σταυρούλα, καθώς και ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Παραρτήματος Καλαμάτας Τχης(ΠΖ) Κορομηλάς Χρήστος.

Στο σεμινάριο παραβρέθηκαν πολλοί μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία της Μεσσηνίας, που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας αποσαφηνίστηκαν καίρια ερωτήματα και προβληματισμοί των μαθητών.

Εν κατακλείδι, ευχαριστούμε όλους τους φορείς που συμμετείχαν στην ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού καθώς και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μεσσηνίας που στήριξε την πρωτοβουλία της ημερίδας μας, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση από το Πολεμικό Μουσείο Καλαμάτας.

Μεγάλο ενδιαφέρον από μαθητές και μαθήτριες της Μεσσηνίας στο σεμινάριο για εισαγωγή σε Στρατιωτικές Σχολές και Σώματα Ασφαλείας
To Top