ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη προσέλευση στο Drive Through στο Λιμάνι: Αρνητικά και τα 202 covid τεστ

Ρεκόρ προσέλευσης πολιτών για εξετάσεις γρήγορης ανίχνευσης για Covid19, μέσα από το αυτοκίνητο (Drive Through) σημειώθηκε σήμερα Σάββατο 19 Δεκεμβρίου έξω από το Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα από τις 09:00 πμ έως και τις 15:00 υποβλήθηκαν σε τεστ 202 συμπολίτες μας και το ευχάριστο είναι πως όλα βγήκαν αρνητικά.

Στον χώρο των τεστ που τα διενέργησαν με επαγγελματισμό και με ταχύτητα το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας και των Κινητών Μονάδων του ΕΟΔΥ μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντριών του Περιφερειακού Τμήματος Καλαμάτας του Ερυθρού Σταυρού, βρέθηκε τόσο ο επιστημονικά υπεύθυνος του Κ.Υ. Καλαμάτας Παναγιώτης Κατσαφάδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος κι ο συντονιστής των συγκεκριμένων δράσεων του ΚΥ Κώστας Βλαχοδημητρόπουλος.

Τη Δευτέρα 21/12/2020, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα κάνουν ελέγχους με Rapid Test (ταχείας ανίχνευσης) στον προαύλιο χώρο των Επειγόντων του Νοσοκομείου Καλαμάτας, από τις 09:00πμ έως και τις 15:00.
Την Τετάρτη 23/12/2020 θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι με τεστ ταχείας ανίχνευσης (Rapid Test) στο Δημαρχείο Μεσσήνης, από τις 09:00πμ έως και τις 15:00.

To Top