ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη γιορτή για τα 85 χρόνια του Σ.Ε.Ο. αύριο στην πλατεία

ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 85 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΛΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού το τοπικό τμήμα Καλαμάτας θα διοργανώσει αύριο Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, μία μεγάλη δράση σε συνεργασία με το δήμο και τους: Εικαστικό Εργαστήρι “Χαρταετός”, Πολιτιστικό Σύλλογο Βέργας, Σύλλογο Μικρασιατών Καλαμάτας και Κέντρο Νέων Καλαμάτας που θα περιλαμβάνει ένα παιχνίδι πόλης!

Η γιορτή αυτή θα περιλαμβάνει μία αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις γνώσεις εμπειρίες γέλιο και φυσικά παλμό!

Τα παιδιά και οι νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν, να μάθουν, να προβληματιστούν και να μεταδώσουν τον δικό τους ξεχωριστό παλμό.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι τις 2 το μεσημέρι την Κυριακή στην κεντρική πλατεία.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο την σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων.
Με δυναμικά προγράμματα μέσα σε αυτοδιοικούμενες ομάδες δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες, να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.

To Top