Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Με Βλαχιώτη… “Ιανού” επιτρέποντος

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί Μεσσηνιακού εδάφους προγραμμάτισε η Καλαμάτα για το ερχόμενο Σάββατο το απόγευμα. Αντίπαλος θα είναι ο Αστέρας Βλαχιώτη και η συνάντηση θα γίνει στο γήπεδο Μικρομάνης, “Ιανού”επιτρέποντος καθώς τα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες προβλέπονται έντονα στο νομό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θέλει να δει σε δράση τους παίκτες του απέναντι σε έναν ιδιαίτερα αξιόλογο αντίπαλο και το ματς θα έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με τα δυο τεστ που έδωσαν οι μελανόλευκοι στο Πήλιο.

Στο μεταξύ, με το βλέμμα στην αυριανή συνάντηση της Football League με το Λευτέρη Aυγενάκη βρίσκονται στην Καλαμάτα χωρίς ωστόσο να τρέφουν ιδιαίτερες ελπίδες πώς μπορεί να γίνει η ανατροπή και να προχωρήσει η αναδιάρθρωση με τη δημιουργία μιας ενιαίας Β’ Εθνικής σε δύο ομίλους.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα δεχτεί αντιπροσωπεία της Ένωσης SL2-FL, αλλά μετά την χθεσινή απόφαση που πήρε η ίδια η διοργανώτρια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, μπήκε τέλος και στις πιθανότητες για αναδιάρθρωση.

 

Μαύρη Θύελλα: Με Βλαχιώτη… “Ιανού” επιτρέποντος
To Top