Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Βεργής, Ράλλης τα είπαν με Νίκα για στέγαστρο στην Παραλία (pics)

Προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου με δημοσιογραφικά θεωρεία και βελτίωση φωτισμού

Η αναβάθμιση των χώρων του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας αποτέλεσε το επίκεντρο των συνομιλιών που είχαν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Kώστας Βεργής και ο μέτοχος Γιώργος Ράλλης με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Στη συνάντηση που έγινε την Παρασκευή στην έδρα της περιφέρειας στην Τρίπολη, παρουσία και του εντεταλμένου για αθλητικά θέματα περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μαντζούνη, τα δύο στελέχη της Μαύρης Θύελλας ζήτησαν τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για ορισμένα απαραίτητα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και συγκεκριμένα την κατασκευή στέγαστρου στη βόρεια και τη νότια κερκίδα, την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού καθώς και την κατασκευή μπουθ και δημοσιογραφικών θεωρείων.

Όπως είναι γνωστό, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ήδη χρηματοδοτήσει με 350.000 ευρώ την ανακατασκευή του χλοοτάπητα, έργο που έχει ολοκληρωθεί.

Ως προς τα νέα αιτήματα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας σημείωσε ότι η Περιφέρεια είναι πρόθυμη να συνδράμει, μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Καλαμάτας ο οποίος επίσης θα συμμετέχει στη δαπάνη.

Μαύρη Θύελλα: Βεργής, Ράλλης τα είπαν με Νίκα για στέγαστρο στην Παραλία (pics)
To Top