Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Στις 25 Ιουλίου η “πρώτη”, ανοικτή στον κόσμο στην Παραλία

Στις 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η “πρώτη” της Μαύρης Θύελλας για τη νέα σεζόν, και όχι στις 18 του μήνα όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Ο λόγος είναι η αλλαγή της ημερομηνίας στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 που οδηγεί τους μελανόλευκους στο να αλλάξουν το αρχικό τους πλάνο.

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας και θα είναι ανοικτή στον κόσμο που θα έχει την δυνατόιτητα να δεί να νέα αποκτήματα της ομάδας. Η αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι θα γίνει στις 2 Αυγούστου όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας αναφέρει σχετικά:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι η πρεμιέρα της Μαύρης Θύελλας για τη νέα αγωνιστική περίοδο μετατίθεται για τις 25 Ιουλίου λόγω της αλλαγής ημερομηνίας της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2!

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Παραλίας με ώρα έναρξης 6μμ, με ανοιχτή είσοδο για τους φιλάθλους και παρουσίαση των νέων αποκτημάτων στους οπαδούς μας.

Η αναχώρηση για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί στις 2 Αυγούστου με επιστροφή στις 17 του ίδιου μήνα.

Μαύρη Θύελλα: Στις 25 Ιουλίου η “πρώτη”, ανοικτή στον κόσμο στην Παραλία
To Top