Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Στην ψυχολογία το βάρος ο Θεοδοσιάδης- Προβλήματα Στεργίδης- Ράκιτς

Με το βάρος να πέφτει κυρίως στην ψυχολογία ο Σάκης Θεοδοσιάδης προετοιμάζει τους μελανόλευκους για το κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League.

Ο 44χρονος τεχνικός δεν μπορεί βέβαια σε δύο 24ωρα να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα όσον αφορά το τακτικό κομμάτι, αν και δούλεψε πράγματα στην προπόνηση, αλλά έτσι κι αλλιώς σε αυτές τις περιπτώσεις το βάρος πέφτει κυρίως στην ψυχολογία καθώς η ομάδα πρέπει να ανακάμψει μετά τα τέσσερα σερί άτυχα αποτελέσματα ώστε να αναστραφεί το κλίμα για την συνέχεια.

Στο μέτωπο των τραυματιών δεν υπήρξε ουσιαστική διαφοροποίηση με τους Ράκιτς και Στεργίδη να αντιμετωπίζουν προβλήματα και να ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα, όπως και ο Μάριος Γεωργόπουλος.

Ο Τσουβαλτσίδης είναι έτοιμος όπως και ο Γαλούπης, οπότε φαίνεται πως ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα έχει κάποιες επιπλέον επιλογές στην διάθεσή του.

Ο Εδεσσαίος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον Ασπρόπυργο καθώς τον είχε αντιμετωπίσει πριν από ένα μήνα, με την ομάδα της Βέροιας. Η αναμέτρηση με τον πρώην προπονητή του Γιώργο Βαζάκα δεν είχε βγάλει νικητή καθώς ο Ασπρόπυργος είχε πάρει τον βαθμό με γκολ στο 75′ (1-1).

 

 

 

Μαύρη Θύελλα: Στην ψυχολογία το βάρος ο Θεοδοσιάδης- Προβλήματα Στεργίδης- Ράκιτς
To Top