Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Ψάχνει την επανεκκίνηση με Ιεράπετρα

Έχουν συμπληρωθεί ήδη δύο μήνες από την τελευταία φορά που η Καλαμάτα χαμογέλασε στο πρωτάθλημα της Football League και την Κυριακή (22/12, 2μ.μ.) στο τελευταίο ματς της χρονιάς, ελπίζει να αφήσει τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού σταδίου και πάλι με τη χαρά μιας νίκης.

Από την 4η αγωνιστική και το ματς με τον Ιωνικό, όπου η Καλαμάτα φιγουράριζε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. φτάσαμε στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου με την Μαύρη Θύελλα να μετρά έκτοτε 7 ήττες και μια ισοπαλία σε 8 ματς και να βρίσκεται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού.

Με τον Βασίλη Βούζα και πάλι στον πάγκο της, η Καλαμάτα θα υποδεχθεί στις 2 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Παραλίας την Ιεράπετρα προσδοκώντας να ξεκολλήσει επιτέλους από τους 11 βαθμούς στους οποίους έχει καθηλωθεί και να πάρει μία βαθιά βαθμολογική ανάσα πηγαίνοντας για τις διακοπές και την μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη.

Στην 18άδα που ανακοίνωσε ο 53χρονος τεχνικός για την αναμέτρηση περιλαμβάνεται και πάλι το όνομα του Γρηγόρη Μάκου, ο οποίος απουσίασε από τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού, ενώ επιστρέφει και ο Στέφαν Βουκμίροβιτς που ήταν τιμωρημένος.

Αναλυτικά την αποστολή της Μαύρης Θύελλας αποτελούν οι Κασωτάκης, Πάντος, Κωνσταντινόπουλος, Γαλούπης, Καντούτσης, Μάκος, Τσιβελεκίδης, Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος, Τζόκιτς, Ράκιτς, Βουκμίροβιτς, Αλεξόπουλος, Στεργίδης, Καζβιρόπουλος, Γκελκέρια, Τσαταλπασίδης, Οσμάναγκιτς.

Διαιτητής θα είναι ο Ευβοιώτης Γιώργος Λάμπρου με βοηθούς τους Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), Πριόνας (Ευβοίας) και 4ος ο Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας).

Μαύρη Θύελλα: Ψάχνει την επανεκκίνηση με Ιεράπετρα
To Top