Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Προπόνηση και αγισμός στα Παλιάμπελα- Μισή ομάδα στην Ηγουμενίτσα

Με προπόνηση που έγινε στα Παλιάμπελα η Καλαμάτα ολοκλήρωσε επι της ουσίας την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Θεσπρωτό, την Κυριακή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League.

Το πρόγραμμα βγήκε χωρίς απρόοπτα για τους υγιείς ποδοσφαιριστές αλλά οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί και η κακοδαιμονία το τελευταίο διάστημα οδήγησαν τους μελανόλευκους τους στην πραγματοποίηση νέου αγιασμού, που έγινε στο περιθώριο της προπόνησης με την ευχή και την ελπίδα οι ατυχίες να σταματήσουν εδώ.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς της Ηγουμενίτσας τους τραυματίες Τσουβαλτσίδη, Μάκο, Στεφανάκο, Κουϊρουκίδη και τους τιμωρημένους Βουκμίροβιτς, Ιντζίδη, πράγμα που σημαίνει πως οριακά θα συμπληρωθεί η 18άδα της αποστολής.

Οι μελανόλευκοι θα προπονηθούν και το πρωί της Δευτέρας στα Παλιάμπελα εν συνεχεία θα γευματίσουν και θα αναχωρήσουν για την Ηγουμενίτσα όπου προβλέπεται να φτάσουν μετά από εξάωρο ταξίδι.

Στο μεταγραφικό κομμάτι συνεχίζονται οι επαφές με υποψηφίους στόχους, έλληνες και ξένους, με τη μοναδική όμως έως τώρα περίπτωση που θεωρείται κλεισμένη να είναι ενός λατίνου ποδοσφαιριστή.

 

Μαύρη Θύελλα: Προπόνηση και αγισμός στα Παλιάμπελα- Μισή ομάδα στην Ηγουμενίτσα

Δημοφιλέστερα

To Top