Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Πώς δέχτηκαν το “όχι” της SL2 για την αναδιάρθρωση

Συντάσσεται κοινή ανακοίνωση-τοποθέτηση από τις ομάδες της Football league

 

Προσηλωμένη στο στόχο με ή χωρίς αναδιάρθρωση παραμένει η Καλαμάτα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν από το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης SL2-FL.

Η Μαύρη Θύελλα από την αρχή του πρωταθλήματος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και δεν σκοπεύει να… το κουνήσει από εκεί έχοντας πάγια εκφράσει την θέση πως θέλει να πάρει την άνοδο μέσα από την παρουσία της στους αγωνιστικούς χώρους και δεν θα περιμένει οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη.

Όπως χαρακτηριστικά έλεγε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ στο messinialive.gr σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, ο σύλλογος τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης  και έχει φτιαχτεί να πρωταγωνιστήσει, είναι μέσα στους στόχους της, στις κορυφαίες θέσεις και εκεί σκοπεύει να παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στο θέμα της συγχώνευσης, στις κινήσεις και στις αποφάσεις θα ληφθούν από την Πολιτεία.

Η Μαύρη Θύελλα συντάσσεται με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας και την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει μία κοινή ανακοίνωση-τοποθέτηση στην απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης που πήραν οι ομάδες της Superleague 2- χωρίς μάλιστα να υπάρχει καμία διαρροή, με ψήφους 12-3.

Σ’ αυτή θα εκφράσουν τη συμφωνία τους με το πλάνο συγχώνευσης που έχει εξαγγείλει ο Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ από το ύφος της ανακοίνωσης θα φανεί εάν θα έρθουν σε ευθεία αντιπαράθεση με την Ένωση, σηματοδοτώντας περαιτέρω εξελίξεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Καλαμάτα συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο “Ελ Πάσο” με την Καλλιθέα και την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση καθώς στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

 

 

Μαύρη Θύελλα: Πώς δέχτηκαν το “όχι” της SL2 για την αναδιάρθρωση
To Top