Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Πετάει την Παρασκευή για Ρόδο

Πανέτοιμος ο Μαβινγκά, στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου

 

Πανέτοιμη για την “εκστρατεία” στη Ρόδο είναι η Μαύρη Θύελλα, με την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής που θα γίνει το Σάββατο στις 3:00, να κορυφώνεται με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα.

Οι μελανόλευκοι θα κάνουν την τελευταία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το “Ελ. Βενιζέλος” απ’ όπου το απόγευμα στις 16:30 θα πετάξουν για το σμαραγδένιο νησί. Σύμφωνα με το πρόγραμμα η επιστροφή θα γίνει αμέσως μετά το παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου.

Το θετικό για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι πως θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Ράντι Μαβινγκά. O 20χρονος Γάλλος απουσίασε από την αναμέτρηση με την Επισκοπή εξαιτίας ενός αιματώματος, αλλά από την Τετάρτη έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους μελανόλευκους και υπολογίζεται από τον 63χρονο τεχνικό για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ένα μικρό πρόβλημα είχε αποκομίσει από την προπόνηση της Κυριακής ο Κώστας Καπούταγλης (όπως φαίνεται στη φωτ. του messinialive.gr δέχεται τις δέχεται τη φροντίδα του φυσικοθεραπευτή Κώστα Διαμαντόπουλου) και έκανε ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες.

Μένει να φανεί αν είναι διαθέσιμος για την αποστολή που θα ανακοινώσει ο Νίκος Αναστόπουλος το μεσημέρι της Παρασκευής.

 

 

Μαύρη Θύελλα: Πετάει την Παρασκευή για Ρόδο
To Top