Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Παπασταμάτης, Ανδρόπουλος στην “πρώτη” του Διαβολιτσίου- Συνεργασία με ΑΟΔ

Μελανόλευκο χρώμα είχε η “πρώτη” του ΑΟ Διαβολιτσίου καθώς το παρών στο γήπεδο “καπετάν Βασίλης” έδωσε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Κώστας Παπασταμάτης με το μέλος της ερασιτεχνικής Σωτήρη Ανδρόπουλο.

Η Μαύρη Θύελλα θα αναπτύξει δεσμούς συνεργασίας με τον ΑΟ Διαβολιτσίου κάτι που αποτελεί έντονη επιθυμία του προέδρου Γιώργου Πρασσά ο οποίος θέλει να στηρίξει την ομάδα του τόπου καταγωγής του και το ποδόσφαιρο της περιοχής.

Η συνεργασία των δύο ομάδων θα είναι πολυεπίπεδη, τόσο σε αθλητικό όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο με διάφορες δράσεις οι οποίες θα γίνουν γνωστές εν καιρώ. Οι παράγοντες των δύο συλλόγων έχουν έρθει σε επικοινωνία και με την ευκαιρία της “πρώτης” του Διαβολιτσίου είχαν τη δυνατότητα να τα πουν και δια ζώσης.

Οι Παπασταμάτης, Ανδριόπουλος έγιναν δεκτοί με θερμό τρόπο στο γήπεδο και παρουσία των παραγόντων του ΑΟΔ Βασίλη Χαρίτση, Κώστα Βεργή, Λεωνίδα Οικονομίδη, Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, Θύμιου Ξηρόκωστα, Γιώργου Τσοροτιώτη, συζήτησαν για αρκετά θέματα και παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης.

 

 

Μαύρη Θύελλα: Παπασταμάτης, Ανδρόπουλος στην “πρώτη” του Διαβολιτσίου- Συνεργασία με ΑΟΔ
To Top