Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Οι… τρείς σωματοφύλακες

O πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Football League ολοκληρώθηκε με μια ακόμη ισοπαλία για την Καλαμάτα την περασμένη Τετάρτη στη Ρόδο, με την οποία οι μελανόλευκοι έκλεισαν στην κορυφή το πρώτο μισό της περιόδου.

Το αγωνιστικό στοιχείο που ξεχώρισε ήταν η αμυντική λειτουργία της ομάδας και δεν είναι τυχαίο πως τρεις αναντικατάστατοι μελανόλευκοι σε ολόκληρο γύρο προέρχονται από την άμυνα.

Πρώτοι λοιπόν σε χρόνο συμμετοχής, έχοντας το απόλυτο των 810 λεπτών, είναι ο φύλακας- άγγελος της μελανόλευκης εστίας Δημήτρης Ταΐρης, ο κεντρικός αμυντικός Τζούνιορ Μπακαγιόκο και ο αριστερός μπακ Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος.

Και οι τρεις ξεχώρισαν με τον δικό του τρόπο ο καθένας, με τον Ταΐρη να είναι ίσως ο MVP του πρώτου γύρου και τον Μπακαγιόκο να αποτελεί την αποκάλυψη έως τώρα, ενώ οι δυνατότητες του… ακούραστου Κωνσταντινόπουλου ήταν γνωστές.

Εκτός από τους τρεις παραπάνω, συμμετοχές και στα 9 ματς του πρώτου έχουν 6 ακόμα ποδοσφαιριστές που είτε έγιναν, είτε μπήκαν αλλαγή. Είναι οι Μπάμπης Παυλίδης, Θανάσης Παπατόλιος, Νταούντ Μπουσμπίμπα, Μάρκο Μαρκόφσκι, Σουμπίνιο και Βαγγέλης Αλεξόπουλος.

Δείτε τα στατιστικά των μελανόλευκων στον πρώτο γύρο:

 

Μαύρη Θύελλα: Οι… τρείς σωματοφύλακες
To Top