Αθλητισμός

Μαύρη Θυέλλα: Νέο τεστ με Μολαϊκό- Προσπάθεια για Παραλία με Βλαχιώτη

Η απόκτηση αγωνιστικού ρυθμού είναι πλέον το ζητούμενο για τον Νίκο Αναστόπουλο στη Μαύρη Θύελλα και για το λόγο αυτό τρεις μέρες μετά το φιλικό απέναντι στο Διαβολίτσι η ομάδα θα δώσει σήμερα σήμερα νέο τεστ (5 μ.μ.) στο γήπεδο Μικρομάνης.

Απέναντι σε μια ακόμη ομάδα Γ’ Εθνικής, τον Μολαϊκόο Νίκος Αναστόπουλος θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, έχοντας πλέον στην διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα κεντρικό μέσο Μπάμπη Παυλίδη, ο οποίος θα κάνει την πρώτην του εμφάνιση με τα μελανόλευκα, ενώ περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος ντεμπούταρε στο ματς με το Διαβολίτσι αγωνιζόμενος στα τελευταία λεπτά.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Κωνσταντίνου Καπούταγλη με τον οποίο η Μαύρη Θύελλα συμπλήρωσε καρέ τερματοφυλάκων μαζί με τους Αραμπατζή, Ταϊρη και Καραχάλιο. Μέχρι τις 23 του μήνα οπότε και θα κλείσει το ρόστερ θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι και με την υπεραριθμία στους ξένους, με τον Γουέσλι σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις να παραχωρείται δανεικός, με το Νίκο Αναστόπουλο πάντως να τους θέλει όλους στην ομάδα μέχρι τότε.

Στο μεταξύ, το φιλικό παιχνίδι που θα ακολουθήσει την Κυριακή με τον Αστέρα Βλαχιώτη θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας.  Ο αγωνιστικός χώρος φαίνεται πως είναι έτοιμος μετά τη συντήρηση που έχει γίνει  και έτσι οι μελανόλευκοι κάνουν όλες τις ενέργειες ώστε να δώσουν εκεί το φιλικό καθώς επιθυμούν να αγωνιστούν σε ένα γήπεδο κανονικών διαστάσεων μετά τα τρία παιχνίδια στη Μικρομάνη.

 

Μαύρη Θυέλλα: Νέο τεστ με Μολαϊκό- Προσπάθεια για Παραλία με Βλαχιώτη
To Top