Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: “Ξεκινήσαμε καλά, άνοδος για τον πρόεδρο και τον κόσμο μας”, λέει ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Καλαμάτας για τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα που διατήρησε τη Μαύρη Θύελλα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Βασίλης Παναγιωτόπουλος με δήλωση του στο site της ομάδας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την συνέχεια και τη θετική έκβαση της προσπάθειας. 

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο της Μαύρης Θύελλας για την συσπείρωση και συμπαράσταση του, έστω και αν λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσε να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά. Η ομάδα ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Υπάρχει αισιοδοξία ότι φέτος θα πρωταγωνιστήσουμε και θα τερματίσουμε γιατί όχι και πρώτοι αφού είναι το όνειρο όλων των Μεσσηνίων”, αναφέρει ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αποτελεί το δεξί χέρι του προέδρου Γιώργου Πρασσά στην ομάδα.

Έχουμε ένα καταξιωμένο προπονητή με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, παίκτες έμπειρους και ποιοτικούς και διοίκηση που είναι κοντά στην ομάδα. Η ομάδα έχει οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα σε επαγγελματικά πρότυπα και η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Επισκοπής δείχνει την φιλοξενία που έχουμε στις ομάδες και πως βλέπουμε με τα δικά μας μάτια την λειτουργία ενός συλλόγου που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.

Θέλουμε να αφιερώσουμε την άνοδο στον πρόεδρο μας τον Γιώργο Πρασσά που τον περιμένουμε να έρθει σε λίγο καιρό κοντά μας και στον υπέροχο φίλαθλο κόσμο μας”.

Μαύρη Θύελλα: “Ξεκινήσαμε καλά, άνοδος για τον πρόεδρο και τον κόσμο μας”, λέει ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος
To Top