Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Κοσμοπλημμύρα για τα “αποκαλυπτήρια” στην Παραλία!

Μετά από χρόνια το Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας αναμένεται να ζήσει και πάλι μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές στο κυριακάτικο ματς της Καλαμάτας με τον Ιάλυσο.

Δεν είναι μόνο ότι στο ματς αυτό θα γίνουν ουσιαστικά τα “αποκαλυπτήρια” της νέας Μαύρης Θύελλας μπροστά στο κοινό της, καθώς είναι το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι για τη νέα σεζόν, αλλά το γεγονός πως η Καλαμάτα έχει αλλάξει ταχύτητα φέτος και ξεκινώντας με το διπλό στο Αιγάλεω εμφανίζει μία τεράστια δυναμική οδηγώντας τον κόσμο σε συμπόρευση.

Τα περίπου 600 διαρκείας που έχει διαθέσει η Καλαμάτα έως τώρα αλλά και η προπώληση των εισιτηρίων που κινείται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς μεταφράζονται σε μεγάλη προσέλευση κόσμου την Κυριακή το μεσημέρι (3μ.μ.) σε ένα ματς, που όπως όλα της κατηγορίας, κρύβει παγίδες και δυσκολίες.

Η ομάδα της Ρόδου θα παραταχτεί με νέο τεχνικό στον πάγκο, έχοντας να διαχειριστεί την αναστάτωση που δημιουργήθηκε τα τελευταία 24ωρα με την αλλαγή προπονητή και παρότι έως τώρα δεν έχει δείξει το επιθυμητό πρόσωπο, η αλλαγή τεχνικού λειτουργεί συνήθως ευεργετικά σε μία ομάδα.

Η Μαύρη Θύελλα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο Μεσσηνιακού την ίδια ώρα που οι ροδίτες θα προπονούνται στα Παλιάμπελα. Ο Βασίλης Βούζας θα επιλέξει την 18άδα έχοντας διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του τραυματία και πριν λίγες ώρες χαζομπαμπά, Μίλος Τζόκιτς.

 

Μαύρη Θύελλα: Κοσμοπλημμύρα για τα “αποκαλυπτήρια” στην Παραλία!
To Top