Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Κάταγμα στα πλευρά ο Χριστοφιλέας- Εκτός ο Νατσιόπουλος με Τρίγλια- Ήρθε ο Φουρτουόσο

Αυξάνονται οι απουσίες της Μαύρης Θύελλας για το κρίσιμο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Τρίγλια καθώς η επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις την Τετάρτη αποκάλυψε δυο ακόμη προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Χριστοφιλέας έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και παρότι μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα δεν μπόρεσε να βγάλει όλο το πρόγραμμα.

Ο 31χρονος στόπερ, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στο παιχνίδι του Βόλου, θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Πέμπτη και από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται την Παρασκευή θα εξαρτηθεί εάν υπολογίζεται από τον Νίκο Αναστόπουλο.

Κάρτες ο Νατσιόπουλος

Σίγουρα εκτός θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Νατσιόπουλος ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει η ποινή του στο ματς του Σαββάτου, κάτι που θα κάνει και ο Μανώλης Στεφανάκος.

Στο ιατρικό δελτίο θυμίζουμε βρίσκεται και το όνομα του Γρηγόρη Μάκου ο οποίος δεν θα προλάβει το ματς με την Τρίγλια.

Στην προπόνηση της Τετάρτης βρέθηκε και ο 32χρονος Βραζιλιάνος σέντερ φορ Τιάγκο Φουρτουόσο. Θα τον δεί ο Νίκος Αναστόπουλος και θα αποφανθεί για την περίπτωσή του μέχρι την Παρασκευή οπότε κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Δείτε δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Φουρτουόσο

 

Μαύρη Θύελλα: Κάταγμα στα πλευρά ο Χριστοφιλέας- Εκτός ο Νατσιόπουλος με Τρίγλια- Ήρθε ο Φουρτουόσο
To Top