Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού- Κίνδυνος αναβολής με Χανιά

Γιγαντώνεται το πρόβλημα με τον κορονοϊό στην Μαύρη Θύελλα. Σύμφωνα με πληροφορίες στα σημερινά τεστ ανιχνεύτηκαν 3 ακόμη θετικά κρούσματα στην ομάδα και έφτασαν συνολικά τα 9 εκ των οποίων το ένα αφορά μέλος του τεχνικού τιμ.

Όπως είναι φυσικό ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την Κ19 που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο της Μικρομάνης ενώ έκλεισε για απολύμανση και το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Παλιάμπελα.

Στη Μαύρη Θύελλα θα έχουν ευρεία σύσκεψη τις προσεχείς ώρες για να εκτιμήσουν την κατάσταση ενώ εν αμφιβόλω τίθεται πλέον και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ανάλογα με την πορεία των κρουσμάτων, καθώς τίποτε δεν μπορεί πλέον να αποκλειστεί μετά την μεγάλη διασπορά στην ομάδα, ενδέχεται να οδηγηθούμε σε αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στα Χανιά.

Σύμφωνα με το ανανεωμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο για να αναβληθεί ένας αγώνας θα πρέπει να υπάρξουν πάνω από 7 κρούσματα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές μιας ομάδας κατά τους δυο τελευταίους ελέγχους πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Μαύρη Θύελλα: Έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού- Κίνδυνος αναβολής με Χανιά
To Top