Αθλητισμός

Mαύρη Θύελλα: Έδωσαν τα χέρια με “Αναστό”, κανένα θέμα με γενικό αρχηγό

O Νίκος Αναστόπουλος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μαύρης Θύελλας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο 62χρονος τεχνικός έχει πεί το “ναι” στην πρόταση της Καλαμάτας και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί επίσημα απο την ΠΑΕ Καλαμάτα.

Όπως αναφέραμε στο χθεσινό ρεπορτάζ, ο Τάσος Σιούλας τα είπε μαζί του στην πρωτεύουσα και υπήρξε συμφωνία στα βασικά σημεία της συνεργασίας.

Ο Αναστόπουλος αναμένεται την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα όπου και θα ολοκληρωθεί το deal.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο Αναστόπουλος θα φέρει μαζί του το νέο γυμναστή της ομάδας, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο σχεδόνμόνιμος συνεργάτης του, εργοφυσιολόγος Θανάσης Μουρτζιάπης. Από το προπονητικό τιμ που στελέχωνε τον μελανόλευκο πάγκο θα παραμείνει ενδεχομένως μόνο ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος.

Θεωρείται σίγουρο πως ο Νίκος Αναστόπουλος θα έρθει με τις προτάσεις του για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, έχοντας βέβαια λάβει και ο ίδιος γνώση των αναγκών.

Τέλος, σύμφωνα με επίσημα χείλη της μελανόλευκης ΠΑΕ, δεν έχει τεθεί θέμα γενικού αρχηγού στην ομάδα και ο Τάσος Χατζηαγγελής απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης.

Mαύρη Θύελλα: Έδωσαν τα χέρια με “Αναστό”, κανένα θέμα με γενικό αρχηγό
To Top