Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Δοκιμές με Διαβολίτσι- Ερωτηματικό ο Παπατόλιος, απών ο Παυλίδης

Το πέμπτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει η Μαύρη Θύελλα αντιμετωπίζοντας το Διαβολίτσι, το Σάββατο (3/10, 17:00), στο γήπεδο Μικρομάνης.

Μια εβδομάδα μετά την ήττα από την Ρόδο, ο Νίκος Αναστόπουλος θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, έχοντας πλέον στην διάθεσή του και τον βασικό σέντερ φόρ της ομάδας, Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με τα μελανόλευκα.

Ο 62χρονος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του με μοναδικό ερωτηματικό τον Θανάση Παπατόλιο, ο οποίος έχει ένα μικροτραυματισμό που ενδεχομένως τον κρατήσει εκτός.

Ο 26χρονος μέσος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την Ρόδο στα Γλυκά Νερά, έχοντας καλή παρουσία. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η παρουσία του Τίμο Τσελεπίδη στο κέντρο της μελανόλευκης άμυνας, θέση στην οποία αγωνίστηκε στα Γλυκά Νερά ο “πολυθεσίτης” Θανάσης Παπαγεωργίου.

Ο Μπάμπης Παυλίδης, που είναι το τελευταίο – αλλά όχι έσχατο- μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας θα απουσιάζει καθώς έχει μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Βέροια, γα να φέρει τα πράγματά του. Ο 29χρονος μέσος θα κάνει το ντεμπούτο του με την μελανόλευκη στο φιλικό που ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη με τον Μολαϊκό.

Μαύρη Θύελλα: Δοκιμές με Διαβολίτσι- Ερωτηματικό ο Παπατόλιος, απών ο Παυλίδης

Δημοφιλέστερα

To Top