Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Χτύπησε “καμπανάκι” στο Ελ Πάσο- Κάρτες ο Αναστασόπουλος

Το κακό για τη Μαύρη Θύελλα στο σαββατιάτικο παιχνίδι στο Ελ Πάσο δεν ήταν ότι γνώρισε την πρώτη ήττα στη σεζόν και η εστία της παραβιάστηκε για πρώτη φορά,  έστω και με τον τυχερό τρόπο που έγινε αυτό. Ήταν κάτι που νομοτελειακά θα γινόταν κάποια στιγμή.

Το κακό ήταν η εικόνα της και τα “καμπανάκια” που χτύπησαν για την εμφάνισή της. Το κακό ήταν πως δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, ήταν εξαφανισμένη από το γήπεδο για ένα ημίχρονο, και έδειχνε ανήμπορη έστω και για τα στοιχειώδη.

Το κακό ήταν πως δεν μπόρεσε να βγάλει στο ελάχιστο την ποιότητά της στο χορτάρι και δεν έδειξε το απαραίτητο πάθος σ’ ένα παιχνίδι που γνώριζε πως θα μπορούσε να την φέρει και πάλι μόνη στην κορυφή. Και τέλος, το κακό ήταν πως η μέτρια εικόνα υπήρχε και στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, αλλά φαίνεται πως τα μηνύματα τότε δεν είχαν ληφθεί.

Όπως και να ‘χει η Μαύρη Θύελλα δεν μπορεί να μείνει παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι. Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στους παίκτες του, έγινε η απαραίτητη αυτοκριτική από όλους και η ομάδα στρέφει πλέον το βλέμμα της στις υποχρεώσεις που ακολουθούν. 

Ευτυχώς, τα συνεχή παιχνίδια δεν την αφήνουν να μπει σε κλίμα εσωστρέφειας καθώς θα πρέπει να σηκώσει το κεφάλι και να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί τη Μεγάλη Πέμπτη με το Αιγάλεω στην Παραλία. Η  Καλαμάτα έχει συνολικά τρεις αναμετρήσεις εντός έδρας και ένα ματς εκτός στην τετράδα αγώνων που ακολουθεί και θα επιδιώξει να πετύχει το μάξιμουμ των βαθμών για να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το πρωτάθλημα είναι μικρό, δεν θα έχει την δυνατότητα για πολλές χαμένες ευκαιρίες και αυτό οφείλουν να το συνειδητοποιήσουν οι μελανόλευκοι και να βγάλουν στο χορτάρι την ποιότητα που έχουν ως ομάδα.

Στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα ο Νίκος Αναστασόπουλος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο.

 

Μαύρη Θύελλα: Χτύπησε “καμπανάκι” στο Ελ Πάσο- Κάρτες ο Αναστασόπουλος
To Top