Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Αυτή είναι η νέα διοίκηση!

Μετά από μια γενική συνέλευση με αρκετές εντάσεις και σημεία όπου οι τόνοι ανέβηκαν, η “Μαύρη Θύελλα” άλλαξε σελίδα.
Η ιστορική Καλαματιανή ομάδα μετέβη και επίσημα στην μετά Σταύρου Παπαδόπουλου εποχή και πέρασε στα χέρια του Αγαθοκλή Χριστόπουλου, ο οποίος δεν μετέχει μεν στο νέο συμβούλιο για καταστατικούς λόγους, είναι όμως επί της ουσίας αυτός που, ως ο βασικός της χρηματοδότης, καλείται να την οδηγήσει στην επόμενη μέρα.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε των εργασιών της ΓΣ πήραν μέρος 70 ταμειακώς εντάξει μέλη της Καλαμάτας και στην καταμέτρηση βρέθηκαν 61 έγκυρα και 9 άκυρα ψηφοδέλτια.

Η κατανομή των ψήφων κατά φθίνουσα σειρά, ήταν ως εξής:

Κρανιώτης Παύλος του Κωνσταντίνου 44
Αποστολόπουλος Δημήτρης του Παναγιώτη 41
Σταματογιαννόπουλος Ιωάννης 39
Λάσκαρης Παναγιώτης του Μενελάου 36
Κουκούτσης Απόστολος του Στυλιανού 33
Παπαδόπουλος Στυλιανός του Νικολάου 29
Κουτίβας Στυλιανός του Παναγιώτη 23

Πουλημένος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου 9
Μπαρούνης Ανάργυρος του Γεωργίου 6
Ρουσσόπουλος Νικόλαος του Παναγιώτη 6

Για το ΔΣ εκλέγονται οι 7 πρώτοι και οι υπόλοιποι είναι αναπληρωματικοί.

Για την ελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Καραμπάτος Χρήστος, Μπίτσικας Παναγιώτης και Σωρανίδης Κωνσταντίνος.
Η ένταση στο ξεκίνημα της διαδικασίας είχε να κάνει με τις διαδικασίες της μετάβασης στην γενική συνέλευση και τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η διοίκηση Παπαδόπουλου και εκφράστηκαν κυρίως από τον παλιό παράγοντα της Καλαμάτας, Βαγγέλη Παπαμικρούλη, ενώ παρέμβαση σε πυροσβεστικό ρόλο έκανε ο Γιώργος Φάβας.
Στην οικονομική διαχείριση και για το διάστημα από το καλοκαίρι του 2016 έως το καλοκαίρι του 2017, η απελθούσα διοίκηση εμφάνισε ισοσκελισμένο απολογισμό καθώς τα έξοδα ήταν όσα τα έσοδα. Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, τα ποσά κατανεμήθηκαν ως εξής:
Έσοδα: 170.033,44
8.345 από έκδοση/διάθεση εισιτηρίων, 12.000 από εισιτήρια διαρκείας, 3.176 από πωλήσεις/εκδηλώσεις, 146.512,44 λαχνοί, συνδρομές, χορηγίες, διευκολύνσεις κτλ., 148.827,69 για ξενοδοχεία, μετακινήσεις, έξοδα εκδηλώσεων, αθλητικά είδη, 26.400 πληρωμές στο Δημόσιο κτλ.
Έξοδα: 170.033,44
3.805,75 δαπάνες εντός έδρας αγώνων (διαιτητική αποζημίωση, παρατηρητής, ΕΠΟ, υπηρεσία γηπέδου, γιατρός κτλ., 125.000 μισθοδοσία, οδοιπορικά, αποζημίωση απώλειας εισοδήματος ποδοσφαιριστών και προπονητή, βελτιωμένη διατροφή κτλ.
Η ακριβής ημερομηνία της πρώτης συνεδρίασης του νέου ΔΣ προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα θα αποφασιστεί σήμερα Κυριακή.

Πηγή Μπάμπης Παπακωνσταντίνου – sport365.gr
http://www.sport365.gr/kalamata/item/15759-mayri-thyella-afti-einai-i-nea-dioikisi

Μαύρη Θύελλα: Αυτή είναι η νέα διοίκηση!
To Top