Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Με 7 νέα πρόσωπα κόντρα στο Αιγάλεω

Χωρίς απρόοπτα η Καλαμάτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την σαββατιάτικη (4/1) αναμέτρηση απέναντι στο Αιγάλεω, στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Football League.

H Mαύρη Θύελλα θα υποδεχτεί (3μ.μ., ΕΡΤ3) το “Σίτι” σε μία κομβική για τη συνέχεια αναμέτρηση ευελπιστώντας πώς θα καταφέρει να φτάσει στο πρώτο τρίποντο μετά από 9 αγωνιστικές.

Η Μαύρη Θύελλα, η οποία είχε φύγει νικήτρια από το “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 2-0, δεν έχει άλλα περιθώρια για στραβοπατήματα και αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής θα πρέπει να μαζεύει βαθμούς για να εξασφαλίσει το δυνατότερο σύντομο τη σωτηρία της.

Στην προσπάθεια αυτή ποντάρει και στο νεο αίμα με το οποίο ενισχύθηκε και μάλιστα 7 μεταγραφές βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Πρόκειται για τους Πανάγου, Τόλι, Χριστοφιλέα, Τριποτσέρη, Ηλιόπουλο, Νατσιόπουλο και Πετσίτη, καθώς όπως έχουμε αναφέρει δεν έχουν έρθει οι μπλε κάρτες των Πέεφ και Tριανταφυλλάκη και ως εκ τούτου δεν κατέστη δυνατό να εκδοθούν τα δελτία τους.

Η αποστολή της Καλαμάτας για τον αγώνα είναι η παρακάτω:

Κασωτάκης, Πάντος, Γαλούπης, Πανάγου, Τόλι, Χριστοφιλέας, Τριποτσέρης, Καντούτσης, Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Ηλιόπουλος, Ράκιτς, Οσμάναγκιτς, Νατσιόπουλος, Πετσίτης, Στεργίδης, Αλεξόπουλος.

Ευχαριστίες σε Σπηλιώτη

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη για την συνδρομή του στην έκδοση των νέων δελτίων των ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά:

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Ένωσης των Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, τον κ. Σπηλιώτη Βασίλειο, γιατι με προσωπικές ενέργειες μας βοήθησε στην έκδοση των δελτίων των νέων ποδοσφαιριστών μας.”

Μαύρη Θύελλα: Με 7 νέα πρόσωπα κόντρα στο Αιγάλεω

To Top