Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: 28 στην πρώτη μέρα των δοκιμών με Αναστόπουλο

Υπό την επίβλεψη του Νίκου Αναστόπουλου ξεκίνησαν οι δοκιμές ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Καλαμάτα την Τετάρτη το απόγευμα. Συνολικά 28 υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνησηανοικτή πρόσκληση παικτών που έκανε η Μαύρη Θύελλα, στο προπονητήριο της ομάδας στα Παλιάμπελα.

Η προπόνηση και το παιχνίδι που ακολούθησε στην συνέχεια, έγιναν υπό τις οδηγίες του τεχνικού της Μαύρης Θύελλας που είχε στο πλευρό του τον γυμναστή Μιχάλη Παυλάκη.

«Είχαμε προαναγγείλει πριν περίπου ένα μήνα δοκιμές για κάποιους παίκτες από την Καλαμάτα είτε κοντά σε αυτή. Σήμερα ξεκινήσαμε πρώτη ημέρα, κάναμε μία προπόνηση προσαρμογής και αύριο και την Παρασκευή θα συνεχίσουμε. Κι αν κάποιο παιδί έχει τις προϋποθέσεις για να μη μείνει στην ομάδα θα τον κρατήσουμε δεν είναι κλειστό κλαμπ. Οπότε με αυτό το πνεύμα θα συνεχίσουμε αυτές τις δυο ημέρες», ανέφερε ο Νίκος Αναστόπουλος για την διαδικασία.

Η διαδικασία έγινε με όλους τους κανόνες που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο που τηρήθηκε κατά γράμμα από τον γιατρό της ΠΑΕ Καλαμάτα Παναγιώτη Ντεϊμεντέ ενώ το παρών στα Παλιάμπελα έδωσε επίσης ο γενικός αρχηγός της Καλαμάτας Τάσος Χατζηαγγελής.

Οι μελανόλευκοι δεν έδωσαν την ονομαστική λίστα των υπό δοκιμή. Μεταξύ των οποίων βρέθηκαν νεαροί από ομάδες της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και την περιφέρεια, όπως οι Πέππας, Αγγελής, Κοντομανωλόπουλος, Μάραντος, Αλάμαρας, Βλάχος, Θώδης, Τόσκα, Ζήσης.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διήμερο.

 

Μαύρη Θύελλα: 28 στην πρώτη μέρα των δοκιμών με Αναστόπουλο
To Top