ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαύρη Κορινθιακή σταφίδα μοίρασε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος στους μαθητές Χανδρινού

Πράξη έκανε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας,  την εξαγγελία του ήδη από τα μέσα Σεπτεμβρίου, να δοθούν στους μαθητές των σχολείων του Δήμου του σταφίδες, συμβάλλοντας με τον τρόπο του ο Δήμος στο πρόβλημα της απορρόφησης των τόνων σταφίδας που έχουν συσσωρευτεί. Με αφορμή τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού, ο Δήμαρχος μοίρασε σακουλάκια με σταφίδες σε όλους τους μικρούς μαθητές.

ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού παρευρέθηκε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος.

Ο Δήμαρχος μαζί με τα παιδιά φωταγώγησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σχολείου. Οι μικροί πρωταγωνιστές, με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες που παρουσίασαν μετέφεραν τη  «μαγεία» των εορτών των Χριστουγέννων κι έστειλαν μηνύματα αγάπης, ειρήνης και ελπίδας.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, με την ελπίδα η νέα χρονιά να φέρει υγεία σε όλους. Οι μαθητές παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους τις δημιουργικές τους κατασκευές και προσέφεραν ως δώρο στο Δήμαρχο μια χριστουγεννιάτικη ζαχαρένια κατασκευή.

Στο τέλος της γιορτής ο Δήμαρχος μοίρασε στους μαθητές της σχολικής μονάδας Μαύρη Κορινθιακή Σταφίδα, στηρίζοντας τους σταφιδοπαραγωγούς του τόπου μας. Με την συμβολική αυτή κίνηση στόχος είναι οι μικροί μας μαθητές να συνδέσουν τη Μαύρη Κορινθιακή Σταφίδα με την καθημερινή τους διατροφή.

Στην γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Παιδείας, Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος της Κοινότητας.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας αναφέρει:

«Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει, με όλες της τις δυνάμεις,  έμπρακτα το εκπαιδευτικό έργο όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας και να βελτιώνει τις υποδομές τους, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης των παιδιών μας. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!»

Διαβάστε και αυτό:

Δήμος Πύλου Νέστορος: Διαθέτει 10.500 € για την αγορά σταφίδας και διανομή στους μαθητές του

Μαύρη Κορινθιακή σταφίδα μοίρασε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος στους μαθητές Χανδρινού
To Top