Το δικό μου Σχολείο

Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Καλαμάτας συγκεντρώνουν ζωοτροφές για τον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ- TI ANAΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Με αφορμή την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας, οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Καλαμάτας ανταποκριθήκαν ενθουσιωδώς στο κάλεσμα για συλλογή ζωοτροφών για τον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας.

Με αγάπη και αφοσίωση, οι μαθητές συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα ζωοτροφών, που καλύπτουν τις ανάγκες των ζώων που φιλοξενούνται στον φιλοζωικό οργανισμό.
Η κ. Μαρία Σταματοπούλου, διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Καλαμάτας, δήλωσε: "Μόλις οι μαθητές μας εξέφρασαν αυτή την ιδέα, αμέσως ξεκινήσαμε τη διαδικασία, φτιάξαμε αφίσα, ενημερώσαμε τους γονείς και τα άλλα σχολεία για την πρωτοβουλία μας και όποιον άλλον ήθελε να συμβάλει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Για μια εβδομάδα συλλέγαμε ζωοτροφές. Είμαστε υπερήφανοι για τον ενθουσιασμό και την αλληλεγγύη που έδειξαν οι μαθητές μας στην προσπάθεια αυτή. Η συλλογή ζωοτροφών αποτελεί ένα μικρό βήμα προς την υποστήριξη των ζώων που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Ευχαριστούμε τα σχολεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας κι έφεραν ζωοτροφές."

1713595465327blob

1713595482240blob

Οι ζωοτροφές παραδόθηκαν με μεγάλη χαρά στον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους μαθητές και την κοινότητα του σχολείου για την πολύτιμη βοήθειά τους. Η κ. Ρενάτα Ντονορασένζι, μέλος του ΦΟΚ, επισκέφτηκε το σχολείο μας και μίλησε με τους μαθητές και τους ευχαρίστησε. "Αυτές οι πράξεις αγάπης φέρνουν συγκίνηση κάθε φορά στην καρδιά μας" δήλωσε ο ΦΟΚ για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του 1ου Γυμνασίου Καλαμάτας.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα της αλληλεγγύης και της ευαισθητοποίησης προς τα ζώα και αναδεικνύει το πνεύμα αλληλοβοήθειας που διακρίνει την κοινότητα του σχολείου μας, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Δημοφιλέστερα

To Top