Υγεία

“Μάθε για την Ημικρανία σου”: Ενημερωτική εκδήλωση στην Καλαμάτα

Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο “Μάθε για την Ημικρανία σου”, διοργανώνει ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 από τις 18:30 έως τις 21:00.

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την ημικρανία, μια από τις πλέον διαδεδομένες και επώδυνες νευρολογικές διαταραχές. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν τις αιτίες, τα συμπτώματα, τις σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και τις αποτελεσματικές θεραπευτικές προσεγγίσεις της ημικρανίας.

Ειδικοί επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, ενώ θα υπάρξει χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό.

“Στόχος μας είναι να παράσχουμε αξιόπιστες πληροφορίες και να υποστηρίξουμε τους ασθενείς με ημικρανία καθώς και τους φροντιστές τους, ενδυναμώνοντάς τους με την απαραίτητη γνώση για την καλύτερη διαχείριση της πάθησής τους.
Καλούμε όλους τους κατοίκους της Καλαμάτας και των γύρω περιοχών να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να επωφεληθούν από την πολύτιμη πληροφόρηση που θα παρασχεθεί”, επισημαίνεται από τον Σύλλογο Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και επιβεβαίωση συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύλλογο Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος μέσω email στη διεύθυνση info@kefalalgies.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

image 1 Medium

To Top