Αθλητισμός

Μάριος Χρυσομάλλης: Στο Ευρωπαϊκό κολύμβησης το “δελφίνι” του ΝΟ Καλαμάτας!

Στην αποστολή της Εθνικής για την Ρώμη ο 17χρονος καλαματιανός κολυμβητής, κέρδισε το μεγάλο στοίχημα μετά την επιστροφή από το lockdown

 

Έκανε το όνειρο πραγματικότητα ο Μάριος Χρυσομάλλης καθώς κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στην Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης Εφήβων / Νεανίδων, που θα γίνει στη Ρώμη 6 με 11 Ιουλίου!

H εξαιρετική παρουσία του 17χρονου κολυμβητή του ΝΟ Καλαμάτας στους αγώνες που πήρε μέρος μετά την άρση του lockdown τον έφεραν στις επιλογές της Εθνικής, επιτυχία που ήρθε με σκληρή δουλειά και επιμονή.

Ο Χρυσομάλλης ξεπέρασε τον εαυτό του τόσο στην ημερίδα επιδόσεων Εθνικών ομάδων τον περασμένο Απρίλιο με ατομικά ρεκόρ στα 50 και 100 μ. ελεύθερο αλλά και πρόσφατα στο διεθνές μίτινγκ Ακρόπολις στα 100 μ. πεταλούδα.

Η αποστολή της Εθνικής για την αιώνια πόλη θα είναι 15μελής. Την αποτελούν οι: Αλέξανδρος Κάχρης, Κώστας Ζαχαριάδης, Κώστας Αποστολάκος, Δημήτρης Αλεξόπουλος, Γιώργος Φύκατας, Απόστολος Σίσκος, Αρίων Ζιάμπρας, Τάσος Κούγκουλος, Κώστας Στάμου, Άννα – Αυγούστα Βλάχου, Χαρά Αγγελάκη, Βασίλης Σοφικίτης, Γιάννης Κοντοβάς, Μάριος – Παναγιώτης Χρυσομάλλης, Δημήτρης Τσαλιαγκός.

 

Μάριος Χρυσομάλλης: Στο Ευρωπαϊκό κολύμβησης το “δελφίνι” του ΝΟ Καλαμάτας!
To Top