ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μαρινάκης για το «απειλητικό» τηλεφώνημα στον Τζανακόπουλο

“ΑΚΡΩΣ ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΛΛΕΞΗ…ΟΧΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ”

Πηγές από το περιβάλλον Μαρινάκη επιβεβαίωσαν το τηλεφώνημα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο χθες βράδυ, αλλά δίνουν μία εντελως διαφορετική εκδοχή , τονίζοντας ότι επρόκειτο για άκρως τυπική συνδιάλεξη και όχι για «απειλητικό τηλεφώνημα».

Όπως σημείωναν οι πηγές από το περιβάλλον του επιχειρηματία, ο λόγος του τηλεφωνήματος που έγινε από εμφανή και όχι άγνωστο αριθμό στις 22.27 το βράδυ του Σαββάτου ήταν το κυβερνητικό non paper όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτηριζόταν ως ναρκέμπορας!

TO EΠΙΜΑΧΟ NON PAPER

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απάντησε ενώ περίπου έξι λεπτά αργότερα, επέστρεψε την κλήση ρωτώντας «ποιος είναι;»

«Καλησπέρα κύριε Τζανακόπουλε, είμαι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και θα ήθελα να σας ρωτήσω, επειδή σκοπεύω να προβώ σε νομικές ενέργειες, ποιος είναι ο συντάκτης των non papers για να ενημερώσω τους δικηγόρους μου», φέρεται να είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οπως σημειώνεται, ο κ. Μαρινάκης τηλεφώνησε διευκρινιστικά στον αρμόδιο επί των κυβερνητικών ανακοινώσεων υπουργό και ρώτησε ποιος είναι ο συντάκτης των συκοφαντικών (σε περιεχόμενο) non papers.

Σύμφωνα πάντα με τις πηγές από την πλευρά Μαρινάκη, κατά τη διάρκεια της σύντομης συνδιάλεξης ο κυβερνητικός επρόσωπος έδειχνε εκνευρισμένος και αμήχανος, ενώ απέφυγε κάθε απάντηση στο ερώτημα που του απηύθυνε ο επιχειρηματίας ενώ οι ίδιες πηγές από την πλευρά του αναφέρουν: «Όλα αυτά μπορούν να αποδειχθούν από την αλληλουχία των γεγονότων, εφόσον κριθεί απαραίτητο από τις αρχές».

«Από το περιεχόμενο του post Τζανακόπουλου είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση, έχοντας βρεθεί σε δυσχερή θέση μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσον να πετάξει την μπάλα στην κερκίδα. Σε κάθε περίπτωση τι πιο απλό να απαντήσει κάποιος σε ένα απλό ερώτημα, που σχετίζεται με τον συντάκτη των κυβερνητικών ανακοινώσεων, το ύφος των οποίων, εκτός του ότι δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, σε πολλές περιπτώσεις θίγει υπολήψεις ανθρώπων, ενώ θέτει σε αμφισβήτηση την διάκριση των εξουσιών. Από την έκταση που έχει λάβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αντίδραση Τζανακόπουλου, φαίνεται ότι (μάλλον) κάποιο λάθος έκανε στον χειρισμό ενός τυπικού τηλεφωνήματος», επεσήμαιναν κύκλοι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή: aixmi.gr

Ο Μαρινάκης για το «απειλητικό» τηλεφώνημα στον Τζανακόπουλο
To Top