Υγεία

Η Maria Menounos διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο…

Σε πολύωρο χειρουργείο υποβλήθηκε η Maria Menounos προκειμένου να της αφαιρεθεί κακοήθης όγκος που είχε αναπτυχθεί στην περιοχή του εγκεφάλου…

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, παρόλο που οι γιατροί τονίζουν ότι ο κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως.

Μιλώντας στο αμερικανικό People, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε νόμιζα ότι είχα πάθει μια μόλυνση στο αυτί κι έτσι πήγα στο γιατρό. Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι δεν έχω τίποτα στα αυτιά και με ρώτησε αν αισθάνομαι κάποιες άλλες ενοχλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι εκείνο το διάστημα οι πονοκέφαλοι είχαν γίνει πιο συχνοί, είχαν αυξηθεί οι φορές που έκανα σαρδάμ στην κάμερα και, μερικές φορές, δυσκολευόμουν να διαβάσω την οθόνη με τη σκαλέτα. Η πρώτη μου σκέψη, αφού αναλύσαμε τα συμπτώματα ήταν ότι μπορεί να είχα προσβληθεί από όγκο στον εγκέφαλο, όπως και η μητέρα μου. Ο γιατρός με παρέπεμψε να κάνω εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας».

Τελικά, μετά από πολλές αναβολές, καθώς το επόμενο διάστημα άρχισε να αισθάνεται καλύτερα, τον Απρίλιο έκανε την εξέταση και οι γιατροί βρήκαν ότι επρόκειτο για κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο.

«”Πρόκειται για μηνιγγίωμα”, μου είπαν. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να γελάσω. Ήμουν σε πλήρη άρνηση και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι αλήθεια», εκμυστηρεύτηκε, και κατόπιν πρόσθεσε: «Όταν το ανακοίνωσα στους γονείς μου σοκαρίστηκαν, αλλά δε σταμάτησαν ούτε στιγμή να με διαβεβαιώνουν πως όλα θα πάνε καλά».

Η 39χρονη ​Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια με καταγωγή από τον Άκοβο Αρκαδίας, που απέχει μόλις 28 χλμ από την Καλαμάτα, χειρουργήθηκε στις 8 Ιουνίου (την ημέρα των γενεθλίων της) και έμεινε για 6 ημέρες στο νοσοκομείο, μετά την επέμβαση.

«Το 99.9 του όγκου έχει αφαιρεθεί», αποκάλυψε, τονίζοντας πως οι νευροχειρούργοι του νοσοκομείου δίνουν μεγάλες πιθανότητες να επανέλθει.


Σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της περνά τα τελευταία χρόνια και η μητέρα της…

«Αυτό που μου συνέβη το αντιμετώπισα σαν δώρο αφού από αυτό προέκυψαν μερικά πολύ όμορφα πράγματα. Για παράδειγμα, έχει αλλάξει εντελώς ο τρόπος που αντιμετωπίζω τώρα τη ζωή. Νιώθω ότι πρέπει να βρω τον αληθινό μου στόχο», εξήγησε η ίδια.


Καταλήγοντας, η Maria Menounos αναφέρει πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε την υγεία μας και να πηγαίνουμε στον γιατρό: «Αυτό που λέω στους ανθρώπους είναι ότι όταν το αυτοκίνητο μας κάνει παράξενους θορύβους το πηγαίνουμε στο συνεργείο. Γιατί να αγνοούμε το σώμα μας όταν αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά; Είμαι τόσο τυχερή που πήγα στο γιατρό όταν αντιλήφθηκα τα “καμπανάκια του κινδύνου”. Ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να μου είχε συμβεί αν τα αγνοούσα;».

Θερμές ευχές για περαστικά.

Το 2006 η Μαρία Μενούνος είχε επισκεφτεί το χωριό της, τον Άκοβο και είχε στηθεί γλέντι για χάρη της.

Η Maria Menounos διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο…
To Top