ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρία Γιαλλελή: Η ψήφος σας δέσμευσή μου για δουλειά με αξιοκρατία, με προοπτική την ανάπτυξη του τόπου μας

Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΟΡΩΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ”

Την υποψηφιότητά της στην Δημοτική ενότητα Κορώνης στον Δήμο Πύλου Νέστορος κατέθεσε για πρώτη φορά η συμβολαιογράφος Μαρία Γιαλλελή, το γένος Βαγγελινού. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά για πολλά χρόνια στην Κορώνη κι αποδέχτηκε την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Πύλου Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη.

Η κ.Γιαλλελή μιλώντας στο Messinialive για την υποψηφιότητά της τόνισε: “Ευχαριστώ τον Δημήτρη Καφαντάρη για την πρότασή του να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Δύναμη Ελπίδος” του Δήμου Πύλου Νέστορος. Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή ως συμβολαιογράφος με έδρα την Κορώνη από το έτος 1989. Ο Δήμος μας είναι από τους πιο όμορφους τόπους στην Ελλάδα. Σε όλους μας αξίζει ένας τόπος καθαρός, φιλικός και προσιτός στον πολίτη. Η εκλογή δεν είναι αυτοσκοπός. Μετά την εκλογή αυτοσκοπός είναι η διαχείριση των προβλημάτων με συνέπεια, προσοχή, σοβαρότητα.
Αυτοσκοπός είναι η συνειδητοποίηση ότι τα προβλήματα δεν λύνονται μαγικά, αλλά χρειάζεται μελέτη, σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή.
Η ψήφος σας δέσμευσή μου για δουλειά με αξιοκρατία, με προοπτική την ανάπτυξη του τόπου μας“.

2

3

ΜΑΡΙΑ ΒΑΓΓΕΛΙΝΟΥ-ΓΙΑΛΛΕΛΗ
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΟΡΩΝΗΣ
ΚΟΡΩΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΤΗΛ 2725022557
FAX 2725022246

To Top