Αθλητισμός

Μαραθωνοδρόμος ετών 86! Έτρεξε 21 χλμ. στον ημιμαραθώνιο Καλαμάτας!

O μεγαλύτερος δρομέας του σημερινού ημιμαραθωνίου Καλαμάτας ήταν ο κ. Γιώργος Γιαννακάκης, που έτρεξε σήμερα το πρωί όλη τη διαδρομή του ημιμαραθωνίου από το “Πανελλήνιο” στο ELITE, αναστροφή Κορδίας και Πίστα Καρτ και αναστροφή με τερματισμό την προκυμαία του Λιμανιού Καλαμάτας.

Μια μεγάλη και επίπονη διαδρομή, που απ’ότι φαίνεται δεν δυσκόλεψε τον κ. Γιαννακάκη, ο οποίος μιλώντας στο MessiniaLIVE δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοσή του και χαρακτήρισε άψογη τη διαδρομή.

Εκείνο που μας εντυπωσίασε περισσότερο είναι ότι παρά τα 86 του χρόνια διατηρεί το σφρίγος και τη ζωτικότητα ενός εφήβου, ενώ φαίνεται μικρότερος από την ηλικία του. Ο κ. Γιώργος Γιαννακάκης συμμετέχει σε μαραθώνιους και ημιμαραθώνιους από τα νιάτα του και μάλιστα μας δήλωσε ότι ήταν και πρωταθλητής από το 1985-1989 της Αμερικής όπου και ζούσε. Σήμερα μένει στο Μέριλαντ.
Θεωρεί ότι το τρέξιμο είναι η καλύτερη γυμναστική για το σώμα και το καρδιαγγειακό και παροτρύνει όλους μας να ασχοληθούμε με το τρέξιμο.
Είναι αλήθεια, ότι ο κ.Γιώργος με τη συμμετοχή του στον ημιμαραθώνιο των 21 χιλιομέτρων έβαλε τα γυαλιά σε πολύ νεότερους του!

To Top