ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαντάς: “Δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για μετατροπή του Στρατοπέδου Καλαμάτας σε Κέντρο Μεταναστών”

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να μετατραπεί το Στρατόπεδο Καλαμάτας σε Κέντρο Μεταναστών, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλής Μαντάς.
“Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο σχέδιο για μετατροπή του Στρατοπέδου Καλαμάτας σε Κέντρο Μεταναστών”, είπε χαρακτηριστικά, μετά τη συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο Καλαμάτας με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο. Ο Περικλής Μαντάς ανέπτυξε επιγραμματικά τη στρατηγική της Κυβέρνησης με το νέο νομοσχέδιο για το Μεταναστευτικό το οποίο, όπως εκτίμησε, θα λύσει τα όποια προβλήματα τώρα υπάρχουν, καθώς θα περιοριστούν οι ροές, και θα γίνονται περισσότερες επαναπροωθήσεις. Έχει τρεις στόχους το νέο νομοσχέδιο, όπως είπε:

“όσο το δυνατόν λιγότεροι να φεύγουν από τις χώρες τους, όσο το δυνατόν λιγότεροι να καταφθάνουν στη χώρα μας, και όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο να παραμένουν οι άνθρωποι αυτοί στη χώρα μας”

Έκανε λόγο για σαφές μήνυμα που θα φύγει προς τους διακινητές ότι “η Ελλάδα τελείωσε ως χώρα διέλευσης μεταναστών. Αυτό ότι η χώρα μας είχε καταστεί παγκόσμιος μαγνήτης μεταναστών από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έχει πλέον τελειώσει”.

To Top