Αθλητισμός

ΑΕ Μάνης: Παραμένει πρόεδρος ο Σαραντέας – Τρία νέα μέλη στο ΔΣ

Ο Στράτος Σαραντέας συνεχίζει στον προεδρικό θώκο της ΑΕ Μάνης η οποία απέκτησε νέο Δ.Σ. τριετούς διάρκειας, μετά από την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (24/7).

Εκτός από τον Σαραντέα, στο νέο συμβούλιο της περυσινής φιναλίστ του Κυπέλλου μετέχουν ακόμη 5 μέλη από το απερχόμενο ΔΣ και συγκεκριμένα οι Δημήτρης Πουλάκος, Δημήτρης Χρηστέας, Χρήστος Μπαλακτάρης, Αθανάσιος Κωστουλέας και Γιώργος Χιουρέας, οι οποίοι είναι γνωστοί επιχειρηματίες της περιοχής.

Τα νέα πρόσωπα είναι η Παναγιώτα Χιουρέα, Δημήτριος Αντωνόπουλος (πρώην πρόεδρος του Πάμισου Μεσσήνης, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Μάνη με ενοικιαζόμενα καταλύματα και κατάστημα εστίασης) και ο Βασίλης Καραφωτιάς (επιχειρηματίας Αθηνών που δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στη Μάνη με ενοικιαζόμενα καταλύματα).

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν οι Χρήστος Μανωλέας, Αλεξάνδρα Μακρυγιάννη και Γιαννούλα Κελεπούρη. Τέλος, για την εξελικτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Ιωάννης Σαραντέας, Αλέξης Μολοσμανι και Βασίλης Κολοβέας. Οι εκλεγέντες θα συνεδριάσουν εντός της εβδομάδας για να συγκροτηθούν σε σώμα με τον Ευστράτιο Σαραντέα να συνεχίζει από το πόστο του προέδρου.

Επίσης, την Δευτέρα πρωί αποστέλλεται προς την ΓΓΑ ο πλήρης φάκελος για την εγγραφή στο Μητρώο αθλητικών σωματείων.

ΑΕ Μάνης: Παραμένει πρόεδρος ο Σαραντέας – Τρία νέα μέλη στο ΔΣ
To Top