Αθλητισμός

ΑΕ Μάνης: Αποχώρησε ο Θανάσης Κλουβάτος- “Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΜ για την άψογη συνεργασία”

Πρόωρο τέλος στη συνεργασία του Θανάση Kλουβάτου με την ΑΕ Μάνης βάζει η πανδημία. Τα τοπικά πρωταθλήματα είναι σχεδόν απίθανο να ξεκινήσουν για φέτος και ο 27χρονος στόπερ αποχωρεί από την ΑΕΜ και επιστρέφει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Ο αριστεροπόδαρος στόπερ, με εξαιρετική παρουσία κατά το παρελθόν στα Μεσσηνιακά γήπεδα με Απόλλωνα Καλαμάτας, Σπερχογεία και Πανθουριακό, ευχαριστεί με δήλωσή του τους ανθρώπους της Μάνης για τη συνεργασία εκθιάζοντας την συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό του.

“Αν και σύντομη η θητεία μου στην ομάδα της ΑΕ Μάνης θα ήθελα να ευχαριστήσω παρά πολύ τον πρόεδρο κ.Σαραντέα και τους γενικό γραμματέα και γενικό αρχηγό κ. Πουλάκο και κ.Λουκαρέα για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους στην ομάδα!

“Παράγοντες όπως οι συγκεκριμένοι σπανίζουν και τέτοιες ομάδες δεν συναντάς εύκολα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμα και σε επαγγελματικές κατηγορίες. Μακάρι να λειτουργούσαν όλες οι ομάδες όπως η συγκεκριμένη!

“Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα,στην πολύ καλή δουλειά που κάνει ο προπονητής κ.Δρούγας και φυσικά στους συμπαίχτες μου και χαίρομαι που συνεργαστήκαμε για αυτό το χρονικό διάστημα!”, αναφέρει ο Θανάσης Κλουβάτος, ο οποίος στα γήπεδα της Αττικής έχει αγωνιστεί σε Αετό Κορυδαλλού, Χαϊδάρι, Απόλλωνα Περιστερίου.

ΑΕ Μάνης: Αποχώρησε ο Θανάσης Κλουβάτος- “Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΜ για την άψογη συνεργασία”
To Top