Αθλητισμός

Μάνη – Διαβολίτσι 1-3: Νίκη με δύο πρόσωπα

Παρουσιάζοντας δύο αγωνιστικά πρόσωπα, ο AO Διαβολιτσίου επιβλήθηκε 3-1 εκτός έδρας της Μάνης, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Κάμπου.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας έκαναν ένα καλό πρώτο ημίχρονο σκοράροντας δύο τέρματα και έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού αλλά στην επανάληψη η εικόνα τους διαφοροποιήθηκε με τη Μάνη να ανεβάζει την απόδοση της.

Ο Αλέξανδρος Τσεπελέ έκανε το 0-1 ενώ ο Μουλιάτος ανέβασε το σκορ στο 0-2 λίγο πριν το ημίχρονο. Η Μάνη μείωσε με τον Φετάχου, για να γράψει το τελικό 1-3 ο Γεωργιόπουλος.

ΑΕ Μάνης (Τάκης Δρούγας): Αντωνόπουλος, Γιαννής, Πουλάκος, Πολυμενέας, Κλουβάτος, Μπέρμπερη. Μιχαλέας, Μουστάκας, Χελάς, Αλεξανδρόπουλος, Σπυρέας Π. (11άδα), Σπυρέας Κλ., Φετάχου, Σκιάς, Κουκέας, Ξεροβάσιλας, Πολυμενέας Π.

ΑΟ Διαβολιτσίου (Αλέξης Μαντζούνης): Δήμας, Σταματελόπουλος, Φωτόπουλος, Μπαλόπουλος, Τζανετέας, Πιτσιλής, Μουλιάτος, Γκελκέρια, Αθανασόπουλος, Τσεπελέ, Κοτσοβός (11άδα), Κωνσταντακόπουλος, Σεντεμέντες, Γεωργιόπουλος.


 

 

To Top