ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: “Αυτή η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να χαριστεί σε όσους πήραν δανεικά και αγύριστα για να φτιάξουν βίλες με πισίνες”

“H AΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ”

Από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση όσον αφορά στους πλειστηριασμούς και τα ανάλογα δημοσιεύματα:

“Σε ό,τι αφορά το για ακόμη μία φορά στημένο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», ιδιοκτησίας του γνωστού υπόδικου επιχειρηματία και επιστήθιου φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη, διαβεβαιώνουμε ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Η προσπάθειά τους να παρουσιάσουν υπόθεση που αφορούσε χρέη ιδιωτών  προς ιδιώτες ως υπόθεση χρεών σε τράπεζες και το Δημόσιο και έτσι να δημιουργήσουν την εντύπωση πως δεν προστατεύεται η λαϊκή κατοικία, επιβεβαιώνει ότι η αξιοπιστία τους είναι πιο στημένη και από τους στημένους αγώνες που έδιναν μαύρο χρήμα στα στοιχήματα.

Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να χαριστεί ή να προστατεύσει όσους πήραν δανεικά και αγύριστα για να φτιάξουν βίλες με πισίνες και όσους πτώχευσαν τις επιχειρήσεις τους βγάζοντας τα κέρδη τους αφορολόγητα στο εξωτερικό.

Καλούμε όσους φέρουν την ταυτότητα της Αριστεράς και ομνύουν στην ταξική πάλη, υπερασπιζόμενοι τους αδύναμους, να σταματήσουν να προστατεύουν τους δυνατούς και τα λαμόγια της οικονομικής ελίτ.

Σε ό,τι αφορά στη λαϊκή κατοικία, διαβεβαιώνουμε για ακόμη μία φορά ότι αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να την προστατεύσει και θα την προστατεύσει”. 

Μαξίμου: “Αυτή η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να χαριστεί σε όσους πήραν δανεικά και αγύριστα για να φτιάξουν βίλες με πισίνες”
To Top