Αθλητισμός

Μακρής: Υπερηφάνεια και χαρά για Πάμισο Μεσσήνης και Αστέρα Βαλύρας

«Ημέρες υπερηφάνειας και χαράς, μας χάρισαν τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας ΓΠΣ Πάμισος Μεσσήνης και Αστέρας Βαλύρας«, αναφέρει σε μήνυμα του ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Μεσσήνης Μπάμπης Μακρής.

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΓΠΣ Πάμισος Μεσσήνης, για την κατάκτηση του κυπέλλου ποδοσφαίρου Μεσσηνίας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό Τιμ, τη διοίκηση της ομάδας αλλά και στους φιλάθλους της.

Ο ΓΠΣ Πάμισος Μεσσήνης, απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι με το ευ αγωνίζεσθαι, την σκληρή δουλειά και το αθλητικό πνεύμα που διαθέτει, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο», σημειώνει ο Μπ. Μακρής για τους Κυπελλούχους Μεσσηνίας και συνεχίζει:

«Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα του Αστέρα Βαλύρας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β τοπική κατηγορία ποδοσφαίρου και την άνοδο του στην Α1 τοπική κατηγορία ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό Τιμ και την διοίκηση του Αστέρα Βαλύρας, κάθε επιτυχία στην νέα πρόκληση.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Αστέρας Βαλύρας, θα μας εκπροσωπήσει επάξια στην παραπάνω κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Ο Δήμος Μεσσήνης, θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε σας προσπάθεια και θα είναι στο πλευρό όλων των αθλητικών σωματείων του Δήμου. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια, καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες!»

Μακρής: Υπερηφάνεια και χαρά για Πάμισο Μεσσήνης και Αστέρα Βαλύρας
To Top