ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάκαρης: “Να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη στήριξή σας στη δύσκολη μάχη που δώσαμε μαζί”

Ευχαριστήριο μήνυμα σε όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους στέλνει ο Μανώλης Μάκαρης. Να υπενθυμίσουμε οτι ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η έκπληξη των εκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τα ποσοστά του οποίου έπεσαν και στη Μεσσηνία. Ο καρδιολόγος Μανώλης Μάκαρης έλαβε 5.501 ψήφους από τους Μεσσήνιους, ερχόμενος δεύτερος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά τον πρώην Υπουργό Αλέξη Χαρίτση και τους 9.624 ψήφους. Στο ευχαριστήριο μήνυμά του αναφέρει:

“Φίλες και φίλοι, συμπολίτες της Μεσσηνίας, θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και τη μεγάλη στήριξή σας στην υποψηφιότητά μου στη δύσκολη εκλογική μάχη που δώσαμε μαζί.

“Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι προς το συμφέρον της πλειοψηφίας της κοινωνίας και οφείλουμε να το αναλύσουμε άμεσα και να το αλλάξουμε στη νέα εκλογική αναμέτρηση”

Φίλες και φίλοι, δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντοτε δίπλα σας να υπερασπίζομαι τα δίκαια αιτήματά σας, παλεύοντας για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Σας καλώ να στηρίξετε τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στη νέα εκλογική μάχη.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!”

Μάκαρης: “Να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη στήριξή σας στη δύσκολη μάχη που δώσαμε μαζί”
To Top